Flowerchic

Vardagens under

Har klarat en vecka!

Publicerad 2008-11-16 22:33:29 i Allmänt,

Har klarat en hel vecka utan mat, men det är tufft. Har gått ner 4 kg så det är kul men jag känner inte att jag har gjort det. Det blir skillnad när jag börjar känna att kläderna blir för stora. Hoppas det blir snart så jag blir motiverad at göra det här! Helgen var tuff. Att inte äta god mat och dricka gott vin till. Nio veckor kvar! Motivation!!!! Humöret har varit okey i veckan men här i helgen har jag varit hopplös! :-) Har packat lådor och rensat garaget, igen, och slängt en hel del. Skönt! Har gett bort en hel del också. Nästa helg blir ett enda stort packande och helgen efter också. Sen blir det flytt!

Dag 4 - tungt!

Publicerad 2008-11-13 16:34:49 i Allmänt,

På något vis har det varit tyngst idag. Känner mig jättesugen på mat men är inte speciellt hungrig, jo lite kanske. :-) Har i alla fall gått ner 2,8 kg sen i måndags och det är kul! Känner inte att kläderna har blivit större.... Måste verkligen hålla ut nu! Snart ska vi flytta, om två och en halv vecka.... Det är ett evigt packande men det är bra för jag slänger massor!

Dag 1

Publicerad 2008-11-10 21:15:48 i Allmänt,

Nu har jag kört Itrim en hel dag. Känner mig duktig. Har varit och tränat och även gått första kurstillfället. På träningen träffade jag min syssling som har kört pulver i 10 veckor. Hon har gått ner 22 kg. Gissa om jag blev peppad! En dag i taget. Det känns ok nu. Suget finns där men det gäller att jag fokuserar på något annat då. Nu ska jag fixa det här!

Mitt nya liv! Igen.... :-)

Publicerad 2008-11-09 17:01:07 i Allmänt,

Imorgon börjar jag. Med mitt nya liv. För typ 100:de gången i år... :-) I förra veckan anmälde jag mig till Itrim. Jag känner att jag måste ha den coachningen för jag fixar inte att gå ner själv. Jag ska både träna och gå på viktminskningsprogrammet så det ska bli intressant. Jag ska äta soppor, pulver och bars i 10 veckor. 10!!!! veckor!!! Ingen julmat, ingen glögg, inget vin, ingen nyårsmiddag och ingen champagne. Vilken utmaning! Jag får istället fokusera på hur bra det kommer att bli, inte vad jag inte får äta och dricka. Vägde in mig. 97 kg! Sköter jag mig går jag ner 20 kg på 10 veckor. Håll tummarna!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela