Flowerchic

Vardagens under

Någon som mobiltrakasserar

Publicerad 2008-06-30 22:51:50 i Allmänt,

Någon har ringt min son idag till hans mobil, som står i mitt namn, och skrikit om att min son har ringt till hans 85-åriga mamma. Han ringde säkert en 15 ggr och grabben struntade i att svara. Sen snackade han in på telefonsvararen så vi har hans röst. Grabben, som är 13, blev livrädd. Han sa att han skulle ringa honom flera gånger och avslutade med att säga sov gott. Jag ringde polisen. Känns så obehagligt. Vi är själva i huset inatt och jag är rädd. Kommer antagligen inte att sova något. Tänker ha kniv i beredskap. Törs inte säga något till grabben för då blir han så rädd. Jag får skärpa mig. Har nog sett för många filmer.

Fågelunge

Publicerad 2008-06-27 15:38:33 i Allmänt,

Hittade precis en fågelunge på garageuppfarten. Hur fasen tar man hand om såna???? Misstänkte att boet låg i grannens hus, i stuprännan. Snilleblixt! Varför inte se till att grannarna engagerar sig också? "Tomten" några hus bort brukar ta hand om bortsprungna katter så varför inte en nerramlad fågelunge? Så jag delegerade givetvis den handlingen. Alltså att min man fick gå till "Tomten". Jag var ju tvungen att vakta fågelungen så den inte blev uppäten av några katter! Klart att det fixade sig! "Tomten" är en handlingarnas man så han hämtade stegen på en gång och såg till att fågelungen hamnade i sitt bo igen. Nu kan jag äntligen ta mig ett glas vin och se till att bli färdig tills jag ska träffa jobbarkompisarna på stan vid fem.

Äntligen fredag!

Publicerad 2008-06-27 06:32:45 i Allmänt,

Vädret är kanon just nu. 13 grader och klockan är 6.30 på morgonen. Underbart! Synd man inte kan njuta av det fina vädret. Får sitta på kontoret istället. :-) I alla fall så blir det after work sent i eftermiddag och det ska bli kul. Får dra tidigare från jobbet så jag hinner byta kläder och fräscha till mig. Ha en skön dag!

After work

Publicerad 2008-06-26 23:32:18 i Allmänt,

Ska på after work imorgon. Med jobbet. Förstås. Fast inte förstås egentligen. Brukar gå på "after work" med mina polare som jag inte jobbar med också. Ska bli skönt att komma ut och få snacka lite "skit". :-) Nä, ska nog gå o sussa nu. Så jag orkar imorgon.... Sov gott o ha en skön fredag!

Efva Attling

Publicerad 2008-06-26 23:14:16 i Allmänt,

Köpte en ring idag, Efva Attlings Carpe Diem. Har redan blivit mitt favoritsmycke! Hoppas på att ringen ger mig tur.... Tanken är att den ska ge mig styrka. Gillar verkligen Attlings smycken. Vilket kanonjobb hon har! :-)

Ingen vet...

Publicerad 2008-06-26 22:53:19 i Allmänt,

Har inte talat om för någon, utom på den här bloggen, att det blir en tatuering på måndag. Inte ens för min man och barn. Och mannen drar iväg till Tyskland på söndag och kommer inte hem förrän på fredag. Vilken surprise! Läste öen artikel i tidningen idag om misslyckade tatueringar. Blev något fundersam... Hoppas han vet vad han gör, han tatueraren....

Carpe Diem

Publicerad 2008-06-24 21:01:20 i Allmänt,

Jag har kommit in i en fas just nu med latin, tatueringar och en massa om personlig utveckling. Beställde en ring idag, Efva Attlings "Carpe diem". Och på måndag tatuerar jag mig, "Amor fati". Man skulle ju kunna tro att jag går igenom en slags kris, personlig utveckling, annan fas eller vad man nu skulle kunna kalla det. Men det känns bra! Just nu är jag solokvist och det känns skönt att få vara själv. Har köpt två tidningar idag, en om inredning och en om personlig utveckling och psykologi. Har aldrig köpt den senare förut men såg något om en succéterapi som gjorde att en tjej gick ner 25 kg. Ja, bara det är värt 43 spänn. Ska läsa den nu, tänkte jag.

Full gubbe cyklade mitt på vägen

Publicerad 2008-06-24 20:54:43 i Allmänt,

Var ute och körde bil i eftermiddags och blev smått irriterad på köer som bildades på ett ställe där det i vanliga fall brukar vara smidigt att köra. När jag närmade mig såg jag en aspackad karl cyklandes mitt på vägen. Såg ut som om han skulle somna när som helst. Trodde han var på väg ner mot motorvägen så jag ringde 112. Premiär för mig och det numret! Och hoppas att jag slipper ringa det fler gånger. Hoppas de fick tag på fyllegubben.

En ny dag med nya möjligheter :-)

Publicerad 2008-06-24 06:29:23 i Allmänt,

Jahapp, mulet ute, tur jag inte har semester än. Ska hoppa in i duschen men har fastnat vid datorn, å andra sidan har jag faktiskt inte bråttom. Ska på kurs i powerpoint idag. Måste ju fräscha upp kunskaperna! Har inte skrivit om jobbet som jag sökte på ett tag. Var ju på en andra intervju och har sen dess fått ett par samtal. Jag kommer att bli kallad på en till intervju, förhoppningsvis innan semestern men annars blir det i augusti. Gäller att ha tålamod! :-) Men det ska bli jättespännande! Håll tummarna för mig...

Tatuering igen...

Publicerad 2008-06-24 06:22:37 i Allmänt,

Hade olika varianter på tatueringen. Min första var "Carpe diem, quam minimum credula postero" vilket betyder "Fånga dagen, betänk ej morgondagen". Men det blev så himla långt så när jag bokade tatueringstiden igår hade jag bestämt mig för "Carpe diem". Men som sagt, så hittade jag "Amor fati" och tyckte den passade mig bäst. Eller så hade jag tänkt kinesiska tecken för mod, viljestyrka eller tro, hopp o kärlek. Ja, man kan ju fundera i all oändlighet....

Min tatuering...

Publicerad 2008-06-23 23:28:01 i Allmänt,

Jo, tänkte tatuera "Amor fati" på armen. Betyder "älska ditt öde". Allt dåligt som har hänt gör dig starkare och det är bara att gå vidare och acceptera det och se möjligheterna i livet. Försökte hitta någon symbol för det men hade svårt att hitta något. Vad tror ni?

Tatuering

Publicerad 2008-06-23 23:14:25 i Allmänt,

Nu har jag bestämt mig. Jag ska tatuera mig. Har funderat på det länge och idag gick jag till butiken och beställde tid. På måndag! Fick tid till måndag!!! Herregud, vad håller jag på med? :-) Det kommer att bli så häftigt! Men kände mig lite malplacerad när jag kom in i butiken. Satt två personer där med några tatueringar på armarna. Och så kommer jag in, halvfet medelålders (är det sant att man är medelålders när man är 45??? känner mig inte som sån...) och bokar tid till tatuering. Men det kanske de är vana vid. I alla fall, på måndag händer det och jag kommer antagligen att bli skitnervös innan... Någon som har tatuerat sig och vill tala om hur det var? Typ, ont???

Stark!!!

Publicerad 2008-06-22 22:32:28 i Allmänt,

Ja, mycket har hänt under dessa två veckor. Eller kanske ingenting... Konstigt nog så känner jag mig stark och lugn. Rent av lycklig ibland. Kan det vara för att slippa alla krav? Slippa vara så perfekt och ha en massa ögon på sig som kollar varje steg jag tar. Bara tänka på mig själv... Det här är kanske en annan riktning i mitt liv. En riktning som gör att jag mår bättre och trivs bättre än vad jag gjort i sex år. Det här kan vara min chans till något bättre. Äh, förresten, det här ÄR min chans till något mycket bättre!

Ledsen...

Publicerad 2008-06-05 21:20:53 i Allmänt,

Var på fest igår kväll. Tänk att jag lyckades hålla tårarna borta hela kvällen men när jag cyklade hem så grät jag hela vägen hem. Var inte hemma så sent men jag började dricka vin hemma också och tyckte allmänt synd om mig själv. Jag bestämde mig för att ta ledigt idag så jag har varit hemma och ute o shoppat. Det bästa för att bota depression! :-)

Växter, trötthet, flytt och pool!!

Publicerad 2008-06-02 23:16:16 i Allmänt,

Nu är jag slut! Både igår och idag har jag shoppat växter och planterat som aldrig förr. Dyrt som sjutton och inte är jag speciellt duktig heller. Men faktum är att det blev rätt bra. Fick hjälp av grannen med att gräva ner en buske.

Grannarna ska ju ha visning på sitt hus imorgon och man vet ju aldrig om det är intressenter till vårt hus i höst. Vi ska ju flytta i april nästa år och det gäller att fräscha till saker o ting i huset så det ser snyggt ut när vi ska ha ut det till försäljning.

Har ju varit SÅ skönt med poolen nu när det har varit så varmt. Har varit uppåt 28-29 grader i poolen så jag har varit tvungen att ta bort poolskyddet så det inte blir så varmt. Vill ju svalka mig! :-)

Ja, poolen kommer jag verkligen att sakna såna här dagar!!!

Zlatan!

Publicerad 2008-06-01 21:14:45 i Allmänt,

Såg precis på ett program med Renée när hon intervjuar Zlatan. Tycker han är så cool och så in i nordens BRA! Och det verkar som han har fötterna på jorden och det viktigaste: han vet sina rötter...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela