Flowerchic

Vardagens under

Andra funderingar

Publicerad 2008-05-28 23:27:34 i Allmänt,

Sitter själv och alldeles för sent, förstås. Med ett glas vitt vin. Ja, ok då. Glas nr 2. Är "gräsänka" i två veckor och det är både skönt och jobbigt. Med tanke på min jobbsituation är det jobbigt. Skjutsa barn till träningar. Mat. Handla. Ibland undrar jag varför jag ändå tycker det är skönt att vara "singel".

Funderingar...om jobb

Publicerad 2008-05-28 22:50:05 i Allmänt,

Hur kommer det att bli? Har jobbat där jag jobbar i snart sex år. Det här nya jobbet då? En enorm utmaning, resor, träffa kunder, marknadsföring, sälj. Det jag har önskat mig i massor med år. Usch, vad jobbigt det är att vänta! För att inte snacka om den nya organisationen som vi jobbar med och man inte vet var man hamnar.

Allt kanske löser sig om några månader. Vore SÅ kul med nytt jobb!

Anställningsintervju

Publicerad 2008-05-28 22:39:23 i Allmänt,

Var på intervju igår. I två timmar. Träffade fyra personer och har inte det blekaste hur det kommer att gå. Det skulle inte gå så fort i alla fall så jag är förberedd på att det tar en stund.

Idag sa en tjej upp sig på jobbet. Förra veckan var det en annan som sa upp sig. Och det på ett ställe där knappt någon har slutat under en massa år. Nu har fyra slutat på ett halvår och två är på väg. Och andra på gång....

Göteborg, Ryssland och Bonanza

Publicerad 2008-05-25 22:14:15 i Allmänt,

Vilken helg! Åkte till Göteborg i fredags och kom hem idag. Sommarvärme, shopping, myller av folk, god mat, gott vin... Ja, helt kanon! Göteborg är SÅ häftigt!

Missade melodifestivalen eftersom vi var på Cartwright show men kom till hotellet precis när det var klart att Ryssland hade vunnit. Första gången jag hörde låten. Den imponerade inte. Inte heller killens röst. Definitivt inte engelskan. Visst sjöng han på engelska??? Såg på torsdagens semifinal eller vad det nu var och var inte direkt imponerad. Vartenda år säger jag att jag inte ska se skiten och det gjorde jag faktiskt inte i år. Men det är klart att jag blir nyfiken och kan ju inte låta bli kolla hur det går i alla fall. :-)

Ska på en andra intervju på tisdag...

Nytt jobb??? Globetrotter igen???

Publicerad 2008-05-19 23:18:28 i Allmänt,

Ska på en andra intervju. Häftigt! Det är mycket som rör sig i mitt huvud nu. Tydligen gjorde jag ett bra intryck för nu ska jag träffa VD...

Skrämmande och spännande samtidigt! De ska höra av sig ang tiden.

TJOHO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Det är så skönt att känna sig uppskattad.

Tjingeling

Flytt från poolen!

Publicerad 2008-05-18 22:21:42 i Allmänt,

Ska flytta från huset i april nästa år. Huset med nya köket (ca 3 år gammalt) och poolen. POOLEN!! Som det har varit den här helgen har man ju inte haft någon glädje av den men när det var som förra helgen... Då är det ljuvligt!

Ska flytta till en sprillans ny lägenhet mitt i stan. Allt nytt och det ska bli häftigt. Blir ju balkong förstås... Inget grillande. Får väl köpa elgrill.

Ja, det blir ett annat liv. Säkert mer shopping, restaurang- och publiv. Inte fel det heller.

Men faktiskt så är det kul att få bestämma köksluckor, kakel och såna grejer och veta att allt är faktiskt helt nytt när man flyttar in. Har jag inte varit med om förut.

Kommer definitivt att bli dyrare att bo i centrum. Känner ju mig själv!

Tjingeling!

Söndag...

Publicerad 2008-05-18 20:39:10 i Allmänt,

Var rätt trött i fredags på jobbet och stack hem lite tidigare för att sussa en sväng innan festen men kom på att jag hade nollkoll på vad jag skulle ha på mig så jag drog iväg till shoppingcentret på jakt efter kläder till festen. Efter ett (långt) tag hittade jag faktiskt en snygg klänning på KappAhl o fick stressa hem för att fixa iordning mig.

Fest på jobbet på kvällen och det blev faktiskt skitkul! Dansade så svetten lackade och vi hade alla ätit libanesisk buffé så det var en fin blanding av vitlökslukt och svett.... Dessutom var det karaoke och naturligtvis var jag uppe o sjöng ett antal.. ja, en MASSA gånger...

Och när festen var slut vid ett gick jag förstås inte hem utan blev "lurad" av de andra att gå vidare för att ta en sista öl.

Kom hem vid 2.30 och gick GIVETVIS inte och la mig utan satt uppe ett tag till (helt onödigt!) och pallrade mig i säng vid halv fyra-tiden. Gissa om jag var trött dagen efter (igår alltså). En riktig off-dag. Tur det var skitväder.... Dessutom hade jag jätteont i ena knät och träningsvärk. Börjar bli gammal, pallar inte ens en partykväll med en massa dans! Iofs så dansade jag säkert minst 4 timmar i sträck. Ett tag hade jag håll.... Otränad.

Men jag hade i alla fall kanonkul i fredags! :-)

Idag har det varit en massa spring till IKEA, Mio o såna ställen. Är på jakt efter hallmöbler men hittar ingen bra hallmöbel till bra pris. Suck...

Var också och kollade på amerikansk fotboll och höll på att frysa ihjäl! Vad är det här för väder egentligen???? Det var 6-7 grader och regn i luften!!!

Hoppas på bättre väder i helgen då jag ska till Göteborg.

Tjingeling!

Morgontrött

Publicerad 2008-05-16 08:15:20 i Allmänt,

Sitter i soffan och skriver istället för att torka håret och ge mig av i min cab till jobbet. Cabba ner är i o för sig inte läge just nu när det regnar och ser allmänt kallt ut. Vart tog det fina vädret vägen???

Ser fram emot en dag med några möten, ingen dator, fika, lunch, social samvaro med mina arbetskamrater. Datorn är ju kaputt och jag har redan stressat ner.

Ha en skön dag!

Sitta uppe

Publicerad 2008-05-15 23:49:43 i Allmänt,

Jag är oförbätterlig. Är en riktig kvällsmänniska och kan aldrig lära mig att jag faktiskt måste gå och lägga mig för att vara pigg imorgon. Har micklat och trixat med bloggen, är inte riktigt haj på det här, och det tar en stund. Mer vin har det blivit, gått in på rött nu. Vilken smartis jag är... Kollar givetvis på TV samtidigt men vet knappt vad det handlar om.

Jag är lika hopplös på fester. Riktig festprissa. Har inte vett då heller att gå hem och lägga mig utan måste vara sist förstås. Något kul kan ju hända om jag skulle dra före alla andra.

Tror det blir karaoke imorgon på festen... Kommer att sjunga som en tok, sjunger ju hellre än bra och det är så kul!

Nä, ska nog ändå svepa vinet och gå och lägga mig. Ny dag imorgon och mera vin imorgon kväll!

Sov så gott!

Sköna bilder

Publicerad 2008-05-15 20:49:54 i Resor,

Sköna bilder från Thailand när jag var där i februari. Lätt att drömma sig bort ibland....



565197-2


....från Thailand när jag var där i februari. Lätt att drömma sig bort ibland...

Och en ganska rolig en.... ja, ni ser rätt....565197-3

Välkommen till min nya blogg!

Publicerad 2008-05-12 23:18:30 i Allmänt,

Nu ska jag börja blogga! Men tycker inte det är så lätt.... Har suttit här i en halvtimme, tittat på TV, smuttat på mitt vin och försökt komma på något vettigt att skriva om.

Kan ju berätta att jag idag har avslutat en kurs i strategi och marknadsplanering. Eftersom jag håller på att skriva en marknadsplan så var kursen värd guld för mig. Jag blir så taggad men blev en sväng "avtaggad" när min jobbdator helt plötsligt fick för sig att lägga av. Och det tar ca 3-4 veckor att få en ny.... Öken... Ska jag ta semester, eller? Imorgon kan jag glida runt på jobbet och vara social istället. Kan ju vara en bra start inför kvällen för då blir det jobbparty!

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela