Flowerchic

Vardagens under

Tack!

Publicerad 2008-07-09 21:56:17 i Allmänt,

Tack för era kommentarer ang min tatuering! Uppskattar det verkligen och jag lovar att jag ska kika in i era bloggar men inte ikväll. Ha en riktigt skön kväll och god natt på er! Kram

Bild på tattoo :-)

Publicerad 2008-07-09 21:27:24 i Allmänt,

Bild kommer snart. Har problem med min (NYA!) dator och ska skicka in den på service men så snart jag får tillbaka den ska jag lägga in en bild. Lovar! Det har gått snart en vecka sen jag tatuerade mig men jag har inte haft problem alls. Skönt... Återkommer som sagt med bilden.

Cool tatuering!

Publicerad 2008-07-09 21:18:50 i Allmänt,

Tatuerade mig i torsdags i förra veckan. Gissa om jag var nervös! Visst kändes det... men jag har ju faktiskt fött barn så det här var absolut inget mot det. :-) Jag är jättenöjd och tycker det är ascoolt! Alla i min bekantskapskrets tycker ju inte att det är häftigt men... who cares... det är ju faktiskt min kropp. Och jag är ju faktiskt lite galen ibland... :-)

Ingen tatuering

Publicerad 2008-07-01 09:06:54 i Allmänt,

Just ja, glömde ju berätta att det inte blev en tatuering igår. Tatueraren var sjuk. Typiskt! Men det blir på torsdag istället. Spännande! Jag var jättetaggad igår och satt faktiskt i bilen på väg dit när de ringde och sa att han var sjuk. Blev jättebesviken! Tur att det fanns en tid så nära inpå.

Knäppgök med mobil

Publicerad 2008-07-01 09:04:45 i Allmänt,

Blev inga fler samtal igår från mobilmarodören. Är hemma från jobbet på fm eftersom sonen är rädd. Funderar på att polisanmäla. Sov med kniv i nattduksbordet inatt. Ja, sov och sov.... Sov inte så jättemycket. Rätt trött nu. Till det positiva är att det är kanonfint väder just nu och det är kul! Ska nog gå och sussa en stund till.... Sov gott...

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela